maanantai 6. joulukuuta 2010

Sisävaippa ja kuorivaippa

Sisätäyttö. Sisävaippoja on koottavia, jolloinka osat kuivuvat nopeammin. Erilliset osat peseytyvät helpommin verrattuna kiinteisiin.  Imuiksi voi laittaa esimerkiksi vanhasta pyyhkeestä tehdyn imun.

Kuvassa näpsyllä kiinnitetävä sisätäyttö, joka on tehty bambujoustofroteesta.

Sisävaipat voivat olla myös kiinteällä imulla.

Kuvassa vaippa, jossa kierrätyskangasta, peppua vasten kuivaliinana coolmax ja imuina joustofroteeta, joka on ommeltu kuivaliinakankaaseen. Vaippaan on jätetty täyttöaukko taakse lisäimuja varten.

Vaippa voi myös olla läppäimulla, mikä sekin nopeuttaa kuivumista.

Royalkestot nb sisävaippa.

Kuorena voi olla joko PUL-kuori taikka villahousut. Sisävaippa ei välttämättä vaadi erillista kiinnitystä PUL-kuoren kanssa.


Villahousujen kanssa ei yleensä käytetä erillisiä housuja, ja body kannattaa kiinnittää väljästi (esim. jatkopalan avulla), ettei se paina villahousuja. Jos body on liian tiukka ja painaa villahousuja, niin kosteus tihkuu helpommin bodyyn.


Sisävaippa kuoren päällä. Pue ensin sisävaippa ja laita kuori kiinni.

Cuddlebuns newborn sisävaippa ja Imse Vimsen nb soft -kuori.

Imsen flanellette, jossa lisäimu läpän alla. Pelkkä flanellette toimii joillain vauvoilla, mutta aika pian saattaa tarvita lisäimua. Kuori kannattaa laittaa sisävaipan alle, ja sen jälkeen pukea ensin sisävaippa, ja kiinnittää se kuoren avulla. Monet ovat laittaneet esim. narut tai tarrat flanelletteen, jotta se pysyy kiinni ilman kuorta.


Tarkasta, ettei sisävaippa pilkistä kuoren alta, ja ettei reisiin jää aukkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti