torstai 2. joulukuuta 2010

Ne tuli!

Tänään ehdin Matkahuoltoon 8min ennen sulkemista hakemaan kangaspakettia. Sieltä paljastui seuraavaa:

Vasen: lime-kukka velour, ruskaruusu trikoo ja bambujoustofrotee. Oikea: 3 puuvillakangasta ja lime coolmax.

7 kommenttia:

 1. Uuuh, pikkasenko kutkuttais napsusormi täälläkin. Kokeilin tenceliä (ulko- ja sisäpuoli kaikkineen, siitä tuli varmaan ihanin muhkuyövaippa ever. Tekisi mieli lisää, mutta perkule, kun se on hiukka arvokasta, ylittää melkeen kipurajan jo. Coolmaxkin on loppu :*

  VastaaPoista
 2. Tencel on kyllä kiva! Harmittaa, ku olisin voinut tilata sitä bambujoustofroteen sijasta. Tosin on sekin ihanan pehmeää :)

  VastaaPoista
 3. Kävin taas kuolaamassa netin tarjontaa ja jossain oli kaupan bambutencel-joustista, unohdin kylläkin että missä se oli.

  Herra Nakki tusersi yöllä kaameet lastit tuohon ihanista ihanimpaan tencel-unelmaan. Tiekkö, ensin panttaa muutamia päiviä ja sitten.. Varmaan oikein odotti, että saa juuri tuon pehvansa lämmikkeeksi.

  VastaaPoista
 4. Niin, unohtui siis sanoa, että tuo bambutencel-yhdistelmä kuulostaa kiintoisalta myös.

  VastaaPoista
 5. Joo niillä on tapana tuhria juuri se uusi ja ihana vaippa ;) Kuten mun Kaarat-AIO:lle kävi. Piti heti pistää kone pyörimään! Sain muuten sun kirjeen eilen (?!) joko Pate jakanut väärin, tai naapurin lapset napannu väärät postit. Pistin lukon laatikkoon; näkee kummasta on kyse..

  VastaaPoista
 6. Meillä on tullut jo useamman kerran täällä uudessa kodissa naapurin posteja (siis puolen vuoden ajan) ja sitä tapahtui kyllä ex-rivarissakin yhtenään. Siksi netti onkin ihan parasta, voi aina kysellä perään, että tuliko ja yleensä niin teenkin.

  Napsusormi muuten napsahteli, olen 40 euroa köyhempi ja kohta siivun tenceliä ja coolmaxia rikkaampi. Kestoilu halpaa, HA HA HA.

  VastaaPoista
 7. Cool. Joo kannattaa kestoilla, niin SÄÄSTÄÄ selvää rahaa.. x)

  VastaaPoista