maanantai 7. helmikuuta 2011

Oogali

Noin nyt sain sen valmiiksi.. Vaikka ois pitänyt tehdä Lintukatsausta (palautuspäivä 20.2.). Jepjep! No tarttin hermojen lepuutusta, kun tyttönen oli hankala, ja pääsi tänään neljä kertaa arestiin. Ei kannattaisi kiusata muita :P

Viikonloppu meni kipuillessa. Ilonalla oli jokin kuumetauti, ja okseni kerran illalla perjantaina (?). Sitten mä oksensin eilen illalla, mutta tänään on ollut ok olo. Eilen Ilonalla ei enää ollut kuumetta, onneksi oli lyhyt eikä kovin kuumetta nostava tauti.

Copypasten paikka: Lime coolmax, moniväri Ooga Booga, aplixit 38mm ja koko vaipan alalla 1 krs bambujoustofrotee. Kaava Myllymuksujen tsi-paketin L.

2 kommenttia:

  1. Eikö toi joustis johda kosteutta pulin päälle? Mä en ole noin uskaltanut vielä laittaa, vaikka kiinnostaisi, kun pelkässä cmx+pul-vaipassa imut tykkää vähän seilata pois paikoiltaan ja muutenkin tykkäisin vähän jämäkämmistä taskuista.

    Aloittelijana joskus tein pul-vaipan sisäpuolen puuvillasta ja se ei ainakaan toiminut, johti kosteuden heti haarukasta vaatteille ja vaipan pinnalle, että kannatti taas säästää.. xD

    VastaaPoista
  2. Mä en oo huomannut, että johtais. Mut mä ompelen kumpparikujat, ja yritän kattoa, ettei tursota. :)

    VastaaPoista