tiistai 9. marraskuuta 2010

Vanhat kuvat

Ensimmäisenä vaippoja, joista on jo kuva.

Alla viimeisten Lapsimessujen eli kevät 2010 ostetut kankaat: Ruskea Oogabooga br-PUL, valkoiset Aplixit ja limenvihreä tencel-joustofrotee sisus. Pienempi vaippuli jäi äskettäin Onnimonnille pieneksi. Kaava oli muistaakseni S-koon Mummu tai sitten SK-lehden taskuvaipan kaava koossa S. Vanhuus ei tule yksin :(

Toinen vaippuli samoista kankaista, mutta kaava lienee oma XL-kaava Ilonalle. Kiinnityksenä sivulla KAM-nepit. Ilona ehti käyttää tätä varmaankin puolisen vuotta, kunnes oppi kuivaksi.

Oli aivan pakko ommella tulevalle vauvelille pari vaippaa. Kaavana lienee sama kuin Oogabooga -S:ssä. Sisuksena kuivaliinaa, päälle brPUL. Nämä on tehty huhtikuussa.

Liivinsuojia br-PUL + coolmax/kuivaliina. Vaipoista jää aina kivasti näitä jämäpaloja, joista voi kehitellä hyödyllisyyksiä. Aika monista on myös tullut kestositeitä :) Imuiksi ovat nielleet bambuhamppufleeceä. Uudelle äidille liivinsuojia ;)
 Kas vain, jonkun kaavan muistankii.. (Kun olen tehnyt nämä kuukauden sisään.) Vaippulit ovat kuivaliinasisuksisia M-kokoisia. Ylempi ja vasempi KVY:n taskuvaipan kaava 6-9kg ja oikeanpuoleinen Mummun M-kokoa. Kivat röyhelöt siinä. Heidi taitaa tunnistaa nämä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti